Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΗΡΟΣ - ΕΛΑΤΑ 3-0 ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΡΜΟΣ


Ελπιδοφόρος Αγορής. Ένα μηχανάκι στην καρδιά της ομάδας.




ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ:               Σήμερα Σάββατο 19/11/11 Γήπεδο "Νίκος Σύλλας" .


ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:      1.   3-0  4η φορά κατά σειρά φέτος
                                               (Το τραίνο σφυρίζει 3 φορές!!!)
                                          2.    Το 1-0 με την γνωστή συνταγή (Πλάγιο Ψαρούδη κλπ)
                                         3.   Δύο  γκολ ο Πελαντής που έφτασε τα 5 για εφέτος.


ΕΒΔΟΜΟ ΒΑΓΟΝΙ:      Αυτό το βαγόνι γράφει ΟΜΗΡΟΣ-ΕΛΑΤΑ 3-0!

Σύνθεση Ομήρου :
Η.Koτατής, Μ.Κρουσουλούδης ( 60' Γ. Ψαρούδης ),Α. Μουλάκης, Ι. Κοκοκύρης, Ισ.Σωτηράκης, Ε.Αγορής (80' Γ.Χ"θανάσης), Κ.Γεροντιδάκης, Ι.Ψαρούδης, Στ.Πελαντής,   Θ.Πουλιός ( 30΄ Στ. Μπογιατζής) και Β.Γάνος.
Ο αγώνας 
'Ενας σοβαρός και ουσιαστικός  ΟΜΗΡΟΣ  δεν γίνεται να χάσει από μία μαχητική και σκληρή ΕΛΑΤΑ.  Απεναντίας γίνεται να κερδίσει και μάλιστα με ευρύ σκορ. Η νίκη ήρθε φυσιολογικά και εύκολα μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αφού στο δεύτερο μισό  χάθηκαν 4 κλασικές ευκαιρίες με Γάνο, Πελαντή, Γεροντιδάκη και η αποκορύφωση των ευκαιριών το χαμένο πέναλτυ (σουτ του Γ.Ψαρούδη αποκρούστηκε  με χέρι από αμυντικό) το έστειλε ψηλά  άουτ ο Μουλάκης στο 90' και την στιγμή που είχε ήδη διαμορφωθεί το αποτέλεσμα.
Ο ΟΜΗΡΟΣ είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , σε ορισμένα σημεία  "έκρυβε την μπάλα" και δίκαια αποσπούσε τα χειροκροτήματα της κερκίδας.
Η ΕΛΑΤΑ κάτι προσπάθησε στην αρχή του β΄ημιχρόνου αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της δεν κατάφερε τίποτα άλλο παρά μερικές στημένες φάσεις που πέρασαν  ανεκμετάλλευτες  χάρη της καλής αμυντικής λειτουργίας μας.
Τα γκολ:  Στο 20' ωραία κάθετη μπαλιά του Πουλιού κοντρολάρει  άψογα και εκτελεί ο Πελαντής με συρτό σουτ μέσα απο την περιοχή 1-0!  Στο 35'  πλάγιο "ΨΑΡΟΥΔΗ" απογειώνεται ο Αγορής -γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά- και 2-0 στο πάνω δεξί παραθυράκι της ΕΛΑΤΑΣ.   Στο 80' μεγάλη και σωστή σέντρα του μικρού Γάνου πάλι ο Πελαντής με τον γνωστό του υπέροχο παλμό με  άπιαστη δυνατή κεφαλιά μας χάρισε ένα ακόμα γκολ για " high light" και το ταμπλώ έγραψε το τελικό 3-0.
Άλλη μία φορά όλοι οι παίκτες μας έκαναν σωστά το καθήκον τους χωρίς να υστερήσει κανείς.Εμείς όμως θα σταθούμε στον Ελπ. Αγορή με το αθόρυβό του παίξιμο , τα πολλά του χιλιόμετρα και το θαυμάσιο γκολ.  Στον  Στ.Πελαντή με την εκτελεστική του δυνότητα και τα 2 υπέροχα γκολ, Στον Ι.Ψαρούδη που ακόμα και σε όχι καλή μέρα ξεχωρίζει  και Στον Ι.Κοκοκύρη  που με το πάθος και  δύναμη βοήθησε τα μέγιστα για το ΜΗΔΕΝ στην άμυνα.
Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι αλλαγές  Μπογιατζης και Γ.Ψαρούδης τόση που είναι αρκετή για να δώσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον  στιβαρό  Πέτρο.
ΚΠΣ

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου