Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....


ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑMΩΤΗ 3-0




ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΛΑΝΤΗΣ



                                                                                                              



Τραίνο η ομάδα μας πέντε στα πέντε, πέμπτο βαγόνι η ΚΑΛΑΜΩΤΗ με φορτίο 3 γκολ φιλοδωρημένα με αγάπη: 
ΠΕΛΑΝΤΗΣ από τα παλιά!


 ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11/11 ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ (ΕΠΣΧ) ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

ΟΜΗΡΟΣ 
ΚΟΤΑΤΗΣ,
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ( ΠΟΥΛΙΟΣ 60) – ΚΟΚΟΚΥΡΗΣ - ΓΙΟΒΑΝΑΚΗΣ- ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ - ΨΑΡΟΥΔΗΣ(ΖΑΧΑΡΙΟΥ 80)- ΑΓΟΡΗΣ- ΜΟΥΛΑΚΗΣ -
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ- ΠΕΛΑΝΤΗΣ- ΓΑΝΟΣ(Χ΄΄ΘΑΝΑΣΗΣ 70)

Ο ΑΓΩΝΑΣ
 Όταν δεν υστερήσουν τα «ατού» και επί πλέον αναδύσουν ακόμα δύο , στην περίπτωσή μας  ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ/ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ,τότε η ομάδα είναι καταδικασμένη να… κερδίσει εύκολα!
Η ΚΑΛΑΜΩΤΗ που προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε έναν μεστό, δυνατό και ορμητικό ΟΜΗΡΟ που στα 32 πρώτα λεπτά του βγήκαν και οι 3 φάσεις αφού η εμπειρία και η ικανότητα του Πελαντή τις μετέτρεψε σε γκόλ.
Ήταν δεν ήταν το 4΄λεπτό του αγώνα όταν ο Σωτηράκης σε μία κούρσα στην γραμμή του πλαγίου από αριστερά  αφού έφτασε κοντά στο σημαιάκι του «κόρνερ»κατάφερε να ελευθερωθεί από έναν αντίπαλο και να «σεντράρει» ωραία στο πόδι του Πελαντή που καραδοκούσε. 1-0!
Γύρο στο 15΄ πάλι από τα αριστερά αυτή τη φορά πολύ ωραία ο Μουλάκης επήρε την μπάλα στο κέντρο από συμπαίκτη του,με προσποιήσεις  έτρεξε  κοντά στη γραμμή του πλαγίου μέχρι το «κόρνερ»  όπου και ζύγιασε την μπαλιά στο πέναλτυ.Ο Πελαντής μας έδωσε την χαρά να δούμε μία φάση για «high light» αφού εκτινάχτηκε με άψογο παλμό –κεφαλιά ψαράκι και… 2-0!!
Στο 32΄ κερδίσαμε πλάγιο στο ύψος της μικρής περιοχής της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ πάλι από αριστερά  Τώρα  ήρθε η ώρα να βάλει το…χέρι του ο Ψαρούδης, για  συνταγή Καλλιμασιώτικη: Μακρινό «αράουτ ΨΑΡΟΥΔΗ» μέσα στην μικρή περιοχή , Πελαντής προβολή και "HAT-TRICK": 3-0!!! Μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς .
Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν φυσικό να κόψει αφού προσπάθησε να συμαζευτή η αντίπαλος. Στο β΄ ημίχρονο έκαναν από μία καλή ευκαιρία οι ομάδες , η ΚΑΛΑΜΩΤΗ  πρόσεξε περισσότερο τα νώτα της αφήνοντας  χώρο στον ΟΜΗΡΟ χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Με την νίκη μας αυτή σπάσαμε την κακή παράδοση άτυχων αποτελεσμάτων των τελευταίων 2 χρόνων απέναντι στην ΚΑΛΑΜΩΤΗ.

ΚΠΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου