Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή στις νίκες για το Ν.Ο.Χ.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα ύστερα από αρκετό καιρό επέστρεψε η ομάδα του νησιού μας, αφού χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, διέλυσε το Καλαμάκι με...
14-6 για την 13η αγωνιστική στο Ιωνικό κολυμβητήριο και έμεινε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 4-1 με τους Μιμίδη και Χατζηκυριακάκη να πραγματοποιούν εκπληκτική εμφάνιση. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε με τη Χίο να εξακολουθεί να βρίσκει λύσεις επιθετικά, παρόλες τις προσπάθειες του Καλαμακίου. Έτσι, το σφύριγμα του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 8-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βαγγέλη Ρούπακα θέλησαν να ανεβάσουν και άλλο τη διαφορά και με επιμέρους σκορ 4-1 η διαφορά ανέβηκε στα 7 τέρματα. Πλέον, η Χίος είχε αποκτήσει σαφές πλεονέκτημα και ουσιαστικά είχε κλειδώσει την υπόθεση νίκη (12-5). Η καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, όπου με την επίτευξη δύο ακόμα τερμάτων ο ΝΟΧ πανηγύρισε ύστερα από αρκετό καιρό μια μεγάλη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Στέλιος Μιμίδης που πέτυχε συνολικά 4 γκολ, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκαν επίσης οι Μάριος Χατζηκυριακάκης και Γιώργος Φουντούλης. Από τους φιλοξενούμενους διασώθηκαν οι Μονιούδης και Λιοτσάκης που σημείωσαν από 2 τέρματα στο παιχνίδι.
Ο ΝΟΧ πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από τον τέταρτο Πανιώνιο και την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ το Καλαμάκι γνώρισε τη 10η ήττα του, αλλά κρατά το αβαντάζ από τη Λάρισα για την αποφυγή της 11ης θέσης που οδηγεί στην Α2.


Χίος-Καλαμάκι 14-6

Τα 8λεπτα: 4-1, 4-3, 4-1, 2-1.
Διαιτητές: Μπιράκης, Δαμιανάκης.
Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Μιμίδης 4, Χατζηκυριακάκης 2, Φουντούλης 2, Κόχειλας 2, Βιτέλας 1, Σάντα 1, Κότεριλ 1, Χατζηδάκης 1.
Καλαμάκι (Αλέκος Βάσσος): Μονιούδης 2, Λιοτσάκης 2, Κουτσογιάννης 1, Αλεξάκης 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου