Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση Δ.Σ.Ναυτικός Όμολος Χίου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του ΝΟΧίου για τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μάκη Μικέδη.

Χίος 04/02/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με γνώμονα πάντα το συμφέρον του σωματείου μας, των στόχων και της προοπτικής σε ένα πλαίσιο πάνω από όλα ανταγωνιστικό, το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου αποφάσισε να αναθέσει την ευθύνη της πορείας της ομάδας Ανδρών στον Βαγγέλη Ρούπακα, έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πρώτοι εμείς στο Ν.Ο. Χίου και φυσικά ολόκληρη η κοινωνία του νησιού μας αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Μιχάλη Μικέδη έναν άνθρωπο με πάθος για την υδατοσφαίριση, πίστη στις αρχές και τις αξίες του σύγχρονου αθλητισμού, τεράστια προσφορά στον Όμιλό μας αλλά και περίσσια διάθεση για ακόμη μεγαλύτερη και ανοδική πορεία των τμημάτων μας, των Ακαδημιών μας και ευρύτερα του σωματείου μας.
Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσουμε απλά ευχαριστίες στο Μιχάλη Μικέδη. Ο ίδιος γνωρίζει την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφουν για τον ίδιο τόσο το Δ.Σ. όσο και ο Ν.Ο. Χίου ευρύτερα.
Γι’ αυτό και η πορεία μας συνεχίζεται από κοινού.
Γι αυτό και οι δρόμοι μας θα συνεχίσουν να ταυτίζονται.
Ο Μιχάλης Μικέδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ν.Ο. Χίου.
Τέλος, ευχόμαστε στο Βαγγέλη Ρούπακα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, με δεδομένο ότι η Διοίκηση του Ν.Ο. Χίου θα βρίσκεται στο πλευρό του.
πηγή: noxiou

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΠΗΣ    Ν. ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου