Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ενθουσιασμένοι  υποδέχτηκαν οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου και των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ τους πολίστες της ομάδας του ΝΟΧ, που τους επισκέφτηκαν την Παρασκευή και τους χάρισαν συμβολικά δώρα.
Ξεχωριστή όμως ήταν και η μέρα και για τους ίδιους τους αθλητές, οι οποίο σημείωσαν.. ότι το χαμόγελο των παιδιών είναι αυτό που μετράει περισσότερο από κάθε ήττα ή νίκη της ομάδας τους.
Αναφορικά με τον Αγώνα της Κυριακής με το Καλαμάκι, οι παίχτες του ΝΟΧ εκτός του ότι ευελπιστούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αφιέρωσαν τον αγώνα σε όλα τα παιδιά λέγοντας ότι σημαντικότερο από όλα είναι τα παιδικά χαμόγελα και η είσοδος της νεολαίας στον χώρο του αθλητισμού. Την ομάδα ευχαρίστησαν οι διευθυντές των σχολείων, αναφέροντας ότι η πράξη αγάπης του ΝΟΧ, πρέπει να βρει μιμητές. «Είναι μια γλυκύτατη πράξη αγάπης από αθλητές προς άλλους αθλητές... Αθλητές της ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου, Γιάννης Ζύμαρης.
Τα παιδιά έλαβαν τα δώρα τους, (καπέλα και μπλουζάκι του ΝΟΧ) από τους πολίστες της ομάδας μας και αμέσως τα φόρεσαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό τους. 
πηγη:tvpatrida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου