Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ14: ΟΜΗΡΟΣ/ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΤΛΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ/ΑΙΑΝΤΑΣ 2 0-2

 

     Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και φίλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες χθες το μεσημέρι στο γήπεδο ΄ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ'  στην Καλλιμασιά Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Α΄γύρου του πρωτσθληματος για παιδιά κ΄τω των 14 ετών. Για άλλη μια φορά η κοινή μας ομάδα με ΗΡΑΚΛΗ και ΑΤΛΑ δεν κατάφερε να γευθεί την νίκη αν και σήμερα θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Το 0-2 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του   αγώνα και δίκαια στεναχωρέθηκαν τα παιδιά μας αφού δεν άξιζαν την ήττα. 



Πως είδαν τον αγώνα από τον ΗΡΑΚΛΗ:  '' 7η αγωνιστική για την Κ-14 και ηττα για την ομάδα μας με σκορ 0-2 από την ομάδα του Λέων (Άγιαξ/θύελλα 2)

Ντέρμπι πραγματικό σήμερα το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες , τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και στις λεπτομέρειες να κρίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Πάθος ,δύναμη,πισμα,και ένταση ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έγινε με βροχή.

Ένα αμφισβητούμενο πέναλντι και ένα τυχερό γκολ ήταν τα δύο σημεία που έκριναν το παιχνίδι.

Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0 .

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που παρόλο που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πρόσφεραν στους λίγους θεατές έναν αγώνα με πολλες φάσεις και μεγάλη αγωνία.


Οι σύνθεση της ομάδας μας.

Όμηρος /Ηρακλής/Άτλας.(Μοντιαδης-Σιμος)

Φεγγουδάκης Αλ, Τζανασιά Αλ , Σουλαί Εντ,Νεαμονιτης Νικ, Σφήκας Θ, Σινά Μαρ, Ρέππας Πολυχρ, Μειωτέρης Βαλ, Ισλαμάϊ Αντ, Σίσκος Στεφ, Αθανασιάδης Εριον. Την αποστολή συμπλήρωσαν   και έπαιξαν όλοι: Φωτεινός Κυρ, Κουμελάς Εφρ, Πουργιάζος Κυρ, Κουκής Πετρ, Ποδιάς Στελ,.Λώς Βασ, Σουλά Σελ,

Επόμενος αγώνας  

ΠΑΧ - ΟΜΗΡΟΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ / ΑΤΛΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥΣΑΒΒΑΤΟ 18/3  13:00

Ευχαριστούμε τον Κώστα Ζώη για τις φωτογραφίες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου