Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΕΝΩΣΗ 2-1 , ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ


  Με μαύρα περιβραχιώνια εμφανίστηκε η ομάδα μας στο γήπεδο εις ένδειξη πένθους για τα αδικοχαμένα παιδιά του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Για τον ίδιο λόγο πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.  

  Σήμερα να παιδιά μας στάθηκαν καλά σε όλο τον αγώνα , τον έφεραν στα μέτρα τους μια  ήταν πολύ καλλίτεροι από τον αντίπαλο . Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο γιατί η ομάδα μας είχε την κατοχή , είχε 2 δοκάρια , 3 χαμένα ΄΄τετ α τετ΄΄ και πλήθος φάσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή . Στον αντίποδα 2 ευκαιρίες για γκολ είδαμε να έχουν οι της ΕΝΩΣΗΣ.  Η νίκη αυτή είναι  μια καλή νίκη που τόνωσε την ψυχολογία που την χρειαζόταν η ομάδα μετά τα δυο άτυχα τελευταία αποτελέσματα.

1-0  στο 10΄ όταν ο Ριγκέρτ Χαλίλι σούταρε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ψαρούδης από κοντά που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

2-0  στο 65΄ όταν ο Ντούγκας που βρέθηκε αριστερά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων , είδε το παραθυράκι και εξαπέλυσε άπιαστο κεραυνό.

2-1  μείωσαν οι αντίπαλοι στο 80'  με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής σε αμυντικό  μας  όταν στην προσπάθειά του να διώξει γλίστρησε μέσα στην περιοχή  και βρήκε η μπάλα στο χέρι του .

Μπράβο στα παιδιά μας για την εμφάνισή τους και το πάθος στον αγώνα!

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)

Ανδρεάδης, Χαλκιάς , Βουρνούς( 55΄Τσότρας), Ντούγκας, Κοντός, Κόκκινος( 55΄ Παπαμονιώδης), Ψαρούδης Ι .Γ ( 75΄ Θλιβίτης), Χαλίλι Ριγκ., Χαλίλι Ρεν., Χούτα και Σταυρινούδης. Στην 20άδα ακόμα οι:  Πολίτσης, Κατσανίκος, Πιτσάκης, Δαφνίτης, Κατενίδης και Κωνσταντίνοτυ Αναργ.

Αξιοσημείωτο:  Δυνατή βροχή στα τελευταία 15 λεπτά δυσκόλεψε τις προσπάθειές και των 2 ομάδων,.

Ο αγώνας ήταν για την 14η αγωνιστική. 

 Η νίκη αυτή μας έφερε στη 6η θέση  2 βαθμούς πάνω από τους σημερινούς μας αντιπάλους και 5 βαθμούς πίσω από τον πέμπτο ΛΑΙΛΑΠΑ

Επόμενος αγώνας   στην Καλλιμασιά Σάββατο 11/3  15:30   με αντίπαλο την ΚΑΛΑΜΩΤΗ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου