Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΗΡΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2 - 1 !

 

        Ακόμα μια νίκη σπουδαία για την νεανική ομάδα μας σήμερα στο γήπεδο ΄΄Νίκος Σύλλας¨ απέναντι στην επίσης νεανική ομάδα της Καλαμωτής . Ο Αγώνας με δυνατό Νοτιά  είχε 2 πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν τον πρώτο λόγο με κατοχή και φάσεις ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέκαμψε η ομάδα μας, πίεσε σωστά, προσπάθησε παραπάνω και αντέστρεψε τους ρόλους, έτσι βρέθηκε σε θέση ισχύος και κατέκτησε  μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη.  

Τα γκολ:   

1-0 Στο πρώτο λεπτό ο  δημιούργησε κατάλληλο χώρο , O Ρενίς Χαλίλι ελευθερώθηκε  και σουτάρισε στην αντίπαλη εστία, απέκρουσε ο τερματοφύλακας  , κέρδισε ο Σταυρινούδης το ΄΄ ρημπάουντ΄΄ και έστειλε με ψυχραιμία την μπάλλα στα δίχτυα.

1-1  Στο  20΄ όταν επιθετικός της αντιπάλου διείσδυσε από δεξιά στην περιοχή μας και με δυνατό σουτ ισοφάρισε.

2-1   Στο 75΄ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του  Χούτα αμυντικοί της Καλαμωτής υπέπεσαν σε πέναλτι ανατρέποντας αντικανονικά τον Τσότρα στην μικρή τους περιοχή.  Την εσχάτη των ποινών  εκτέλεσε  υποδειγματικά ο Ριγκέρτ Χαλίλι. Οι καλλίτερες φάσεις του αγώνα:  

A). στο 50΄όταν σε δυνατό σουτ του Χούτα έξω από την περιοχή έδιωξε με υπερένταση ο αντίπαλος τερματοφύλακας με καλή εκτίναξη στην αριστερή του χαμηλή γωνία. και

 Β)  στο 85΄  άπιαστο βολέ των αντιπάλων εκτινάχτηκε στο αριστερό ΄΄ γάμα΄΄ και έδιωξε με υπερένταση και ΄΄στυλ΄΄ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ανδρεάδης.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τον προπονητή για την καλή εμφάνιση ειδικά στο β΄ημίχρονο.

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)    Ανδρεάδης, Χαλκιάς( 46΄Τσότρας), Βουρνούς( 85΄ Θλιβίτης), Ντούγκας, Κοντός, Κόκκινος( 70΄ Καραβάτας), Ριγκέρτ, Ψαρούδης Ι,Γ, Ρενίς, Χούτα και Σταυρινούδης. Στην 20άδα ακόμα:  Πιτσόλης, Δαφνίτης Αλ., Κενετίδης, Κατσανίκος , Πιτσάκης και Παπαμονιώδης

Η νίκη αυτή σταθεροποιεί την ομάδα μας στη 6η θέση και δίνει φτερά και ελπίδες στους παίκτες για καλλίτερη πορεία στο οικείο πρωτάθλημα.

Καλή συνέχεια στην ΚΑΛΑΜΩΤΗ και συγχαρητήρια για το ευ αγωνίζεσθε. Εδώ θα ήταν άδικο μα μην σημειώσουμε ότι αποχωρώντας  οι αθλητές της και οι άνθρωποι της ομάδας άφησαν όλους τους χώρους πεντακάθαρους, εν αντιθέσει με άλλες ομάδες ακόμα και προσωρινά  ''ομόσταυλες ΄΄ με τον ΟΜΗΡΟ. Μπράβο λοιπόν για ακόμα μια φορά στην ωραία και νεανική ομάδα της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ!

Επόμενος αγώνας  με τον ΛΑΙΛΑΠΑ στην Καλλιμασιά την μεθεπόμενη Τετάρτη 

Α.Σ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ - Α.Π.Σ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣΤετάρτη22/03/2316:00

Μην ξεχάσουμε αύριο στο Χωριό αγώνας Κ14

ΟΜΗΡΟΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ / ΑΤΛΑΣ - ΑΓΙΑΞ ΧΙΟΥ / ΘΥΕΛΛΑ 2ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣΚυριακή12/03/2312:30ΓΙΟΜΕΛΟΣ Δ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου