Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑ 1 - 2


Στην δεύτερή μας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υποχρεωθήκαμε από την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ, που έπαιξε πολύ έξυπνα και έκλεψε την νίκη, σήμερα. Η ήττα αυτή μας έστειλε 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη ΔΑΦΝΗ παρά την σταθερότητά μας στην 4η θέση.
Και τα 3 γκολ  μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 6΄λεπτό αιφνιδιαστήκαμε από τους αντιπάλους και 0-1, στο 16΄έγινε το 1-1 από τον Ρε μετά από σέντρα του Παπαλάνη και το 1-2 το δεχτήκαμε στο 30΄μετά από αντεπίθεση των αντιπάλων. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε ψηλά, πιέσαμε , προσπαθήσαμε για την ισοφάριση και παρά το φουλ επιθετικό σχήμα δεν ήρθε το γκολ αφού κλείστηκαν οι αντίπαλοι και προφύλαξαν την εστία τους ανέπαφη διατηρώντας την νίκη.
ΟΜΗΡΟΣ
Νησιώτης, Σωτηράκης, Γιαζιτζόγλου, Κούτσουρας ( 75΄Κοκοκύρης Δ.), Ζαχαρίου(55΄Τομάζος), Αγορής, Γαλάτουλας, Παπαλάνης, Κοκκώδης( 65΄Αμπαζής), Πελαντής και Ρες.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Έξαρχος, Κοκοκύρης Ι., Κοκοκύρης Ν,και Μαυρογιάννης Θ.
Σημείωση:
Μετά τον αγώνα παραιτήθηκε αμετάκλητα ο προπονητής Χατζηδάκης Μ.
ΚΠΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη νίκη και όχι κλοπή..Και η τακτική είναι βασικό μέρος του παιχνιδιού. Καλύτερες μοναδες Ο Όμηρος, ίσως το καλύτερο υλικό στο νησί αλλά δεν αρκεί αυτό. Και ββασικές και οι απουσίες που είχε, ψαρουδης...

Δημοσίευση σχολίου