Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

28o-29ο τουρνουά Χριστουγέννων (Κορασίδων-παίδων)«Πέτρος Καπαγέρωφ»

Στην Καλαμάτα έγινε φέτος το τουρνουά ηλικίας 14-15χρονων όπου συμμετείχαν 2 αθλητές από την Χίο.
Στο τουρνουά παίδων συμμετείχε ο  μπασκετμπολίστας του ΒΑΟΛ Γιωργος Στριγγος όπου έκανε μια καλή παρουσία και στα 4ματς που αγωνίστηκε και σημείωσε συνολικά 13ποντους.
Ενώ στο τουρνουά κορασίδων συμμετέχει για 2η συνεχόμενη φορά η Εμμανουέλα Σερεπα του ΑΙΓΕΑ και στα 3 παιχνίδια συνολικά έχει  σημειώσει 16 πόντους με 1 τρίποντο.
Πολλά συγχαρητήρια στα 2 παιδιά που εκπροσώπησαν το νησί μας στο τουρνουά με επιτυχία.
29ο Τουρνουά Χριστουγέννων παίδων 
Την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) ξεκινάει το 29ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ» στην πόλη της Καλαμάτας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ο.Π.Α.Ν.Α.Μ., του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, της ΕΟΚ και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.. Στην διάρκεια του τουρνουά που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί και σεμινάριο προπονητών.
Στο 29ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ», θα λάβουν μέρος 85 αθλητές (γεννηθέντες το 1996 και το 1997) από όλες τις Ενώσεις την Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο. Ο τεχνικός υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος παίδων ,Κώστας Πολίτης, και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Δοξάκης και Γιώργος Λημνιάτης σε συνεργασία με τους περιφερειακού τεχνικούς κάλεσαν τους ακόλουθους παίκτες ανά Ένωση
διαβαστε περισσοτερα...εδω
 
28ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων, 
Από αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου ξεκινάει το 28ο τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων, «Πέτρος Καπαγέρωφ». Για τους αγώνες οι ομοσπονδιακοί προπονητές , Κώστας Μίσσας, Γιώργος Βελισσαράκος, Θάνος Σόφτσης και Τάκης Μπακογεώργος σε συνεργασία με τους περιφερειακούς προπονητές επέλεξαν 63 αθλήτριες, Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες προπόνησης το πρωί και επίσημες αναμετρήσεις το απόγευμα.
διαβαστε περισσοτερα..εδω

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου