Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αφιέρωμα: Κατερίνα Μαστοράκη

Το blog μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση σας για το ο,τι αθλητικό γεγονός συμβαίνει στη Χίο κυρίως γύρω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ομώς είναι λάθος μας που μέχρι τώρα δεν έχουμε αναφερθεί σε μία σπουδαία χιώτισσα...
αθλήτρια που κοσμεί το γυναικείο βόλλευ. Ο λόγος για την ''καλλιμασιωτίνα''  Κατερίνα Μαστοράκη. Η 21χρονη Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στον Φ.Ο.Κ. της Χίου, μέσω του οποίου επιλέχθηκε και αγωνίστηκε επι τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στις εθνικές Νεανίδων και Κορασίδων. Το 2007 πέρασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου αν και είχε προτάσεις από το Μαρκόπουλο (ομάδα Α1) αλλά και ομάδες τοπικού Αθήνας, προτίμησε να μην αγωνισθεί κάπου και να αφοσιωθεί στα μαθήματά της.

Την επόμενη χρονιά υπέγραψε στον Πανιώνιο που αγωνιζόταν στην Α1. Μετά την θητεία της στον ''Ιστορικό'' σύλλογο της Νέας Σμύρνης, αν και είχε συζητήσεις με τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Απολλωνίου, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα των Βριλησσίων, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα στη θέση της κεντρικού, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παπαθανασίου. Για τη φετινή χρονιά στόχος δεν ήταν η άνοδος στην Α1, αλλά με τα αποτελέσματα και την απόδοση της ομάδας δεν είναι καθόλου απίθανο, αφού βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ιωνικό Ν.Φ.
Από την πλευρά μας, ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, μακριά από τραυματισμούς και γεμάτη διακρίσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου