Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή της ομάδας μας στην Ε.Π.Σ. Χίου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ στην ΕΠΣ Χίου, έστειλε χθες η διοίκηση του Ομήρου, με την οποία ζητάει στην εκδίκαση από την Πειθαρχική Επιτροπή του φύλλου αγώνα, για το παιχνίδι με..

την Καλαμωτή, να παραβρεθούν όσοι αναφέρονται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διακοπή της αναμέτρησης αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.

Η διοίκηση της ομάδας της Καλλιμασιάς ζητάει να παραβρεθούν μεταξύ άλλων ο γιατρός του αγώνα, Γ. Καλούδης, ο πρόεδρος της Καλαμωτής, Γ. Μαυροθέρης, οι παρατηρητές του παιχνιδιού, Κ. Γιαγκίνης, Ι. Βενέτης, αλλά και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Στον Όμηρο, τα έχουν με τον βοηθό Παπαλεξόπουλο, ο οποίος ακύρωσε γκολ για οφσάιντ και σύμφωνα με όσα επικαλείται ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιάννη Ψαρούδη και σύμφωνα πάντα με το βοηθό, του έβαλε το δάχτυλο του χεριού του στο μάτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διακοπή που ακολούθησε ο γιατρός του αγώνα εξέτασε τον βοηθό και διαπίστωσε ότι είναι μια χαρά (απόδειξη ότι συνέχισε και έβγαλε το παιχνίδι μέχρι το τέλος). Κάτι όμως το οποίο δεν αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, όπως και το γεγονός ότι ο διαιτητής Ευστρατίου δεν έγραψε την αλλαγή στη θέση των βοηθών που έκανε, αλλά ούτε τις κίτρινες κάρτες!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Βασίλης Παπαλεξόπουλος πήγε στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο, όπου ζήτησε να τον εξετάσουν στο μάτι, όπου είχε δεχθεί όπως υποστηρίζει το χτύπημα. 

Πάντως η διοίκηση του Ομήρου εξετάζει την περίπτωση να κινηθεί νομικά σε βάρος του κ. Παπαλεξόπουλου, για όσα έγιναν προχθές στην Καλλιμασιά, με σκοπό να προστατεύσει την ομάδα της.
πηγή : www.kallimasia.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου