Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κέρδος...μόνο ο κόσμος

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Χίου και οι χιώτες φίλοι του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο αγώνα στο Ιωνικό κολυμβητήριο ήταν εντυπωσιακή...

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, όπου οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν εύκολα με 14-5, το μεγάλο κέρδος ήταν ο κόσμος που πήγε να δει τον αγώνα, κάτι που γίνεται σπάνια σε αγώνα του πρωταθλήματος της Α1. Κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος στη Χίο, καθώς

πολύς κόσμος είχε βρεθεί και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
πηγη:sentragoal.gr 



Δηλωσεις του Γιαννη Φουντουλη στο theplayer
Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με την παλιά του ομάδα, τη Χίο, αλλά και την κόντρα του με τον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος αγωνίζεται στην νησιωτική ομάδα.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα της Χίου, φέτος ειδικά με την προσπάθεια που γίνεται. Λόγω της έδρας, λόγω κόσμου, που δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα, νόμιζα οτι θα γίνονταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως πήγε δηλαδή στο 1ο οκτάλεπτο. Ανεβάσαμε όμως, παρά πολύ την απόδοση μας στη συνέχεια, ήμασταν πάρα πολύ καλή στην άμυνα, συγκεντρωμένοι και έτσι δημιουργήθηκε αυτή η διαφορά», τόνιζε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή, που έπαιξα αντίπαλος με τον αδελφό μου τον Γιώργο. Θα την θυμάμαι για την υπόλοιπη καριέρα μου. Και πέρσι ήταν ωραία, που είχα γυρίσει για 1η φορά αντίπαλος στη Χίο. Είναι περίεργο να παίζω απέναντι στον αδελφό μου και με τα άλλα παιδιά, που ήμασταν μαζί χρόνια, άλλα όσο περνάει το παιχνίδι, το ξεχνάς και αφοσιώνεσαι στο στόχο σου και στην ομάδα σου!»."


Ντόσκας: «Τόσος κόσμος από την εποχή Απανασένκο»
Για τον Γιώργο Ντόσκα δεν είναι η πρώτη φορά που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα από την οποία άρχισε το πόλο, πριν έρθει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν η πρώτη φορά που είδε τέτοια ατμόσφαιρα στο Ιωνικό κολυμβητήριο.
«Για εμένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Τόσο κόσμο έχω να δω στο Ιωνικό από την εποχή του Απανασένκο. Ημουν παιδάκι τότε και νομίζω ότι όλες οι επαρχιακές ομάδες θα πρέπει να έχουν τέτοια προσέλευση κόσμου, όπως έχει φέτος η Χίος, ελπίζω να συνεχιστεί» είπε ο Γιώργος Ντόσκας στην «Αλήθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου